MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

VŠETKO NOVÉ PROJEKTY FASHION AKTUALITY

Prima mieri na Slovensko: Nové televízne stanice už čoskoro!

Skupina Prima, líder na českom televíznom trhu, oficiálne oznámila svoje zámery vstúpiť na slovenský mediálny trh a predstaviť nové televízne stanice špeciálne pre slovenských divákov. Expanzia je naplánovaná na rok 2024 a prinesie minimálne dve bezplatné televízne stanice s atraktívnym obsahom.

Čítať viac
prima-na-slovensky-trh
trend-bez-nohavic

Trend bez nohavíc je skutočne na vzostupe

Áno, dámy a páni, deje sa to naozaj. Trend bez nohavíc rozkvitá (alebo by sme mali povedať, že odhaľuje všetko?). V poslednej dobe to vyzerá, že každý sa vzdáva svojich spodných častí oblečenia. Hoci sme tento trend sledovali už niekoľko mesiacov, tentokrát to myslíme vážne, keď hovoríme, že sa rozšíril. Napriek tomu, že tu máme zimu, tento trend sa nevzdáva.

Čítať viac

RTVS sa pripravuje na veľký seriálový návrat!

Po dlhšom období bez nových večerných seriálových titulov sa RTVS chystá výrazne zvýšiť svoju hru v roku 2024. Po období, keď boli diváci pripravení len na reprízy alebo zahraničné snímky, plánuje verejnoprávna televízia prísť s niekoľkými seriálovými novinkami, ktoré majú za cieľ osviežiť jej program a prilákať späť domácich divákov.

Čítať viac
rtvs-serial-cas-nadeji
ruza-pre-nevestu

Druhá séria Ruže pre nevestu je pred dverami!

S televíznou obrazovkou sa spája vzrušenie, napätie, ale najmä príbeh. Príbeh, ktorý vás vtiahne do deja a nechá vás napäté až do poslednej minúty. Je to príbeh lásky, príbeh pátrania za tou pravou, príbeh plný nádeje a túžby. A práve takým príbehom je obľúbená reality šou Ruža pre nevestu od TV Markíza.

Čítať viac

Varenie, zábava a tvoja cesta k popularite – účinkuj v relácii Bez servítky!

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť, oslovte široké publikum a predstavte sa svetu v plnej paráde! Zviditeľnite sa prostredníctvom televíznej obrazovky vo vysielaní relácie Bez servítky. Získajte si srdcia divákov svojím jedinečným štýlom a talentom!

Čítať viac
zviditelni-sa-v-bez-servitky
serial-iveta2

Televízia JOJ odhaľuje dátum vysielania Ivety 2. Viac sa dočítate v článku.

Kontroverza, zvedavosť a fascinácia - to sú slová, ktoré najlepšie charakterizujú reakcie divákov na minisériu Iveta, ktorá začiatkom tohto roka prenikla na mediálnu scénu s takou silou, že rezonuje dodnes. Prečo práve táto séria vyvolala taký rozruch?

Čítať viac

NOVÁ ŠOU PRE VŠETKY ZAMILOVANÉ PÁRY

Niekoľko rokov alebo dokonca desaťročí v dlhodobom vzťahu, a vaša láska vám ešte stále nepovedala tie magické slová: „Chceš ma za ženu/manžela?“ Či už je dôvodom strach z neznáma, finančné obavy alebo jednoducho len lenivosť, nevadí. My máme pre vás riešenie, ktoré by pokojne mohlo byť z knihy plnej moderných pohádok. Nečakajte, až vás váš partner požiada o ruku. Namiesto toho prevezmite osud do svojich rúk a prihláste sa do našej novej šou!

Čítať viac
svadba
big-brother

Vracia sa Big Brother! Markíza, v spolupráci s televíziou Nova, potvrdila prípravy tejto šou.

Pamätáte si ešte na obdobie začiatku tohto milénia, keď sa na televíznych obrazovkách objavila kontajnerová reality šou Big Brother? Ako naše oči nevedeli odtrhnúť od týchto moderných gladiátorov, ktorí vstupovali do svojho

Čítať viac

Traja slávni módni návrhári. Aká bola ich cesta za úspechom?

Móda je dnes neoddeliteľne spätá s životným štýlom a vyjadrením osobitosti. Veľké významné značky moderných dizajnérov predávajú svoje produkty po celom svete a ich kúsky sú tiež súčasťou sveta showbiznisu a popkultúry. Ikonické mená ich zakladateľov majú za sebou osobný príbeh, ktorý ich dostal tam, kde sú dnes. Ako si splnili svoj sen preraziť v módnom biznise traja módni návrhári z troch rôznych krajín: Calvin Klein,Valentino a Yves Saint Lauren?

Čítať viac
slavni-modni-navrhari
naked-attraction

NOVÁ ZOZNAMOVACIA ŠOU ''NAKED ATTRACTION''

Na Slovensko prichádza nová kontroverzná zoznamovacia šou. Zoznamovať sa môžu všetci, zoznamka nemá obmedzenia a je vhodná pre všetkých slobodných mužov a slobodné ženy vo veku od 18 do 55+ rokov, ktorí majú chuť konečne spoznať toho pravého partnera na základe fyzickej príťažlivosti.

Čítať viac

Kde a ako študovať herectvo?

Herecká kariéra často nie je priamočiara a jednoduchá cesta. V záplave konkurencie je dôležitý nielen talent, ale aj šťastie a zápal. Na Slovensku a v susedných Čechách je niekoľko stredných a vysokých škôl zameraných na hereckú prácu, ktoré sú vstupenkou do hereckej profesie. Bez vzdelania je náročnejšie presadiť sa, ale nie nemožné. Niekoľko talentov sa stalo hercami vďaka začiatkom v modelingu a reklame. Ako môže prebiehať príprava na hereckú kariéru?

Čítať viac
ako-studovat-herectvo
ako-sa-obliect-na-fotenie

Ako sa obliecť na rôzne typy fotení a ako pritom podčiarknuť svoju osobnosť?

Fotenie s profesionálnym fotografom môže prebiehať rôzne. Buď má fotograf štýlovo zariadený vlastný ateliér, fotí v štúdiu s neutrálnym pozadím, alebo volí pre fotoshooting exteriér, mesto a prírodu. Ako sa však na fotenie pripraviť a s akým oblečením zaručene nič nepokazíte a budete sami sebou?

Čítať viac

Módne návrhárstvo. Aká je jeho história a aké osobnosti stoja za módnymi trendami?

Módne návrhárstvo je dnes neodmysliteľne späté s kreatívnou tvorbou odevov a doplnkov. Exkluzívne módne kúsky sú súčasťou prehliadok, reklám, editoriálov v časopisoch, alebo v hľadáčiku známych osobností po celom svete. Navrhovanie odevov však nebolo vždy autorskou záležitosťou. Stalo sa ňou až približne pred 160 rokmi, kedy vzniklo pomenovanie módny návrhár. Aké populárne osobnosti a módne trendy sa za ten čas zrodili?

Čítať viac
modne-navrharstvo
ako-prebieha-komparz

Ako prebieha komparz a aké podoby môže mať rola komparzistu?

Komparz je neoddeliteľnou súčasťou televízneho a filmového sveta kamier. Najčastejšie jeho účinkujúci vytvárajú želanú atmosféru v scénach medzi kulisami. Komparz má však mnoho podôb a rozličných požiadaviek tvorcov. Ako prebieha rola komparzistu a na čo sa pripraviť?

Čítať viac

Chceš sa stať modelom alebo modelkou? Vyskúšaj tieto typy modelingu a privyrob si

O modelingu snívajú mnohí, ale často naň nenájdu odvahu. Prečo ale váhať? Príležitosť sa núka každému, kto sa za svoju krásu nehanbí. Záplava inzerátov svedčí o tom, že dopyt po takýchto ľuďoch neustáva. Aké typy modelingu teda existujú, čo všetko obnášajú a kde sa na castingy môžeš prihlásiť?

Čítať viac
chces-sa-stat-modelom-alebo-modelkou
bez-servitky

CASTING DO RELÁCIE ''BEZ SERVÍTKY''

Miluješ varenie a dobré jedlo? Prihlás sa do relácie #BezServítky​, kde domninuje chuť dobrého jedla a čarovná atmosféra z varenia.

Čítať viac

Pandémia korony priniesla JOJke rast aj v online svete

Hoci nás svetová pandémia zasiahla nečakane a väčšina odvetví stagnovala, televízie sa naopak mohli tešiť z vyššej sledovanosti ako zvyčajne. Počas koronakrízy sa však nezmenila iba sledovanosť televíznych staníc. Žili sme aj online svetom.

Čítať viac
pandemia-korony-priniesla-jojke-rast
hlavny-premierovy-serial-leta-911

Hlavný premiérový seriál leta 911 vystrelil TV JOJ do diváckych výšin

Záchrana životov, napínavé scény, dojímavé príbehy. To všetko pritiahlo ľudí k obrazovkám, aj keď začína byť vonku pekne a karanténa sa postupne uvoľňuje.

Čítať viac

Na telo tu bude aj cez leto, presunie sa na web

Politické súboje, výmena názorov, otázky na telo - toto všetko ponúka známa politická relácia na Markíze. Toto leto ju však neuvidíte na televíznych obrazovkách. Čo sa zmenilo?

Čítať viac
na-telo-bude-aj-cez-leto
osekane-premiove-vysielanie

Osekané prémiové vysielanie: Aké seriály a projekty uvidíme na Markíze po koronakríze?

Napriek tomu, že sa koronavírusové opatrenia uvoľňujú a štát udelil pri nosení rúšok hercom a umelcom výnimku, Markíza väčšinu svojho premiérového vysielania neobnoví. Čo sa teda dá vo vysielaní tejto televízie v najbližšej dobe očakávať?

Čítať viac

Nová Kulinárska Relácia TV JOJ - ''Moja Mama Varí Lepšie ako Tvoja''

Príďte do Jojky uvariť svoj obľúbený recept a súťažte o 500 eur! Prihláste sa do obľúbeného súťažno-zábavného formátu!

Čítať viac
moja-mama-vari-lepsie-ako-tvoja
schwarzkopf-professional-bratislava

Schwarzkopf Professional - BRATISLAVA

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 45 rokov, ktoré sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie vynoveného radu farieb a starostlivosti určený pre blond klientky (dĺžka vlasov nie je rozhodujúca).

Čítať viac

INDOLA Slovensko - BEŠEŇOVÁ

CASTING SA USKUTOČNÍ: 11.11.2018 (nedeľa) v čase ​o ​15:00 hodine MIESTO KONANIA CASTINGU: Bešeňová 136, 034 83 Bešeňová

Čítať viac
2018-idolabesenova
indola-henkel-kosice

INDOLA-HENKEL RoadShow 2018 - Košice

INDOLA-HENKEL Slovensko: hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 16 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej #StreetStyleCollection 2018.

Čítať viac

BLOND on BLOND 2018 - Prešov

CASTING SA USKUTOČNÍ: 26.5.2018 (sobota) v čase ​o ​15:00 hodine MIESTO KONANIA CASTINGU: Prostějovská 4826/35, 080 01 Prešov

Čítať viac
blond-on-blond
poskole

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - ¨PO ŠKOLE¨

Do novej televíznej relácie hľadáme rodiny s deťmi, ktoré majú chuť overiť si svoje vedomosti a vyhrať zaujímavé vecné ceny.

Čítať viac

RoyalTakeOver 2018 - Martin

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej kolekcie #RoyalTakeOver.

Čítať viac
royal-take-over
2018-royaltakeover

RoyalTakeOver 2018 - Prešov

CASTING SA USKUTOČNÍ: 13.5.2018 (nedeľa) v čase ​o ​8:30 hodine MIESTO KONANIA CASTINGU: Prostějovská 4826/35, 080 01 Prešov

Čítať viac

RoyalTakeOver 2018 - Prešov

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov...

Čítať viac
royal-take-over-2018
blonde-on-blonde

BLOND on BLOND 2018 - Bratislava

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie vynoveného radu farieb a starostlivosti určený pre blond klientky (na dĺžke vlasov v tomto prípade nezáleží, strihať sa nebude).

Čítať viac

BLOND on BLOND 2018 - Bratislava

CASTING SA USKUTOČNÍ: 5.5.2017 (sobota) v čase ​o ​14:00 hodine MIESTO KONANIA CASTINGU: SKP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, BA

Čítať viac
2018-blondonblond
essential-skills-2018

Essential Skills 2018 - Nové Mesto nad Váhom

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej kolekcie Essential Skills 2018.

Čítať viac

Fashion Looks - Bratislava

CASTING SA USKUTOČNÍ: 24.3.2018 (sobota) v čase ​o ​10:00 hodine MIESTO KONANIA CASTINGU: SKP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, Bratislava

Čítať viac
2018-fashionlooks
2018-casting-mojamamavarilepsieakotvoja

CASTING DO RELÁCIE TV JOJ - ''MOJA MAMA VARÍ LEPŠIE AKO TVOJA''

Príďte do Jojky uvariť svoj obľúbený recept a súťažte o 500 eur! Prihláste sa do obľúbeného súťažno-zábavného formátu!

Čítať viac

Essential Looks - Nové Mesto N.Váhom, Prešov

Castingy sa uskutočnia: 22.10.2017 (nedeľa) v čase ​o ​8:00 hodine Mestá konania castingu: Nové Mesto nad Váhom, Prešov

Čítať viac
2017-essentiallooks
2017-essentiallooks-ba

Essential Looks 2017 - Bratislava

Casting sa uskutoční: 14.10.2017 (sobota) v čase ​o ​18:00 hodine Miesto konania castingu: SKP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, Bratislava

Čítať viac

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - '' Policajné prípady ''

Pozývame vás na veľký casting do úspešného seriálu- Policajné prípady. Využite jedinečnú príležitosť byť súčasťou nakrúcania.

Čítať viac
policajne-pripady
pilotni-porad-cz

PILOTNÍ POŘAD = CZ

Do pilotního dílu pořadu České televize hledáme zájemce, kteří aktivně sledují různé televizní pořady a rádi je komentují.

Čítať viac

Fall Style 2017 - Bratislava

Schwarzkopf Professional: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie nových vlasových trendov.

Čítať viac
fall-style-2017
komparz-herectvo-jul-2017

KOMPARZ / HERECTVO - JÚL 2017 BANSKÁ BYSTRICA

Na pripravované natáčanie krátkeho reklamného interview-propagácia na účely podpory predaja liekov pre pánov. Hľadáme česky hovoriacih pánov vo veku od 30 do 50 rokov. Skúsenosť spred kamery je výhodou (nie podmienkou).

Čítať viac

ZÁBAVNO-SÚŤAŽNÁ RELÁCIA TV JOJ - ''UHÁDNI MÔJ VEK''

Pozývame Vás na veľký letný casting do súťažno-zábavnej relácie - Uhádni Môj Vek. CASTING sa uskutoční vo štvrtok t.j. 13.7–.2017 v čase od 12:00 do 18:00 hod.

Čítať viac
2017-uhadnimojvek
2017-casting-uhadnimojvek

CASTING TV JOJ - ''UHÁDNI MÔJ VEK''

Pozývame Vás na letný casting do novej súťažno-zábavnej relácie televízie JOJ - Uhádni Môj Vek.

Čítať viac

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - ''INKOGNITO ''

Máš netradičné zamestnanie a chceš, aby o ňom každý vedel?  alebo pracuješ v klasickej profesii, ale chceš našich hostí potrápiť?  Tak neváhaj a ukáž sa!  

Čítať viac
inkognito
schwarzkopf-professional-fall-style

Schwarzkopf professional Fall Style 2017 - Bratislava

Schwarzkopf Professional: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie nových vlasových trendov.

Čítať viac

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - ''Nákupné maniačky''

Nákupná sútaž oblečenia za 2 hodiny podľa vopred zadanej témy a vlastného vkusu každej nakupujúcej v celkovej hodnote 400€

Čítať viac
nakupne-maniacky
blond-style-2017

Blond Style 2017 - Bratislava

Schwarzkopf Professional: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie vynoveného radu BlondMe (rád farieb a starostlivosti určený pre blond klientky).

Čítať viac

ZÁBAVNO-SÚŤAŽNÁ RELÁCIA ''UHÁDNI MÔJ VEK''

Online Prihláška Ste všímavý, zvedavý, máte skvelú intuíciu ?

Čítať viac
casting-uhadni-moj-vek
essential-looks-2017

Essential Looks 2017 - Banská Bystrica

Schwarzkopf Professional: ​hľadá vlasových modelov, ženy a mužov vo veku od 15 do 35 rokov, ktorí zveria svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej kolekcie Essential Looks jar/leto 2017.

Čítať viac

ZÁBAVNO-SÚŤAŽNÁ RELÁCIA TV JOJ - ''UHÁDNI MÔJ VEK''

Ste všímavý, zvedavý, máte skvelú intuíciu a tvoríte pár? Prihláste sa do novej súťažnej relácie!

Čítať viac
zabavno-sutazna-relacia-uhadni-moj-vek
casting-moja-mama-vari-lepsie-ako-tvoja

CASTING do súťažnej relácie TV JOJ - ''Moja mama varí lepšie ako tvoja''

VEREJNÝ CASTING 12.11.2016 Už túto sobotu bude moderátor Junior so štábom zábavnej kuchárskej šou ''Moja mama varí lepšie ako tvoja'' hľadať nové kuchárske talenty.

Čítať viac

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - '' take me out ''

Jedinečná a úplne iná šou než čokoľvek, čo ste doposiaľ videli! Prihláste sa do novej šou, ktorá vás dostane.

Čítať viac
take-me-out
navstevnici

Nová súťažná šou TV JOJ - ''NÁVŠTEVNÍCI''

Cesta do minulosti, sa bude odohrávať na historickej farme z obdobia spred 200 rokov.

Čítať viac

MAN STYLE 2016

Schwarzkopf Professional: ​hľadá minimálne 10 vlasových modelov, mužov vo veku od 15 do 35 rokov, ktorí zveria svoje vlasy, prípadne úpravu fúzov a brady do rúk profesionálov z tímu Schwarzkopf.

Čítať viac
man-style-2016