MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

ZÁBAVNO-SÚŤAŽNÁ RELÁCIA TV JOJ - ''UHÁDNI MÔJ VEK''

Pozývame Vás na veľký letný casting do súťažno-zábavnej relácie - Uhádni Môj Vek. CASTING sa uskutoční vo štvrtok t.j. 13.7–.2017 v čase od 12:00 do 18:00 hod.
DVOJICE: Úlohou dvojíc je hádať vek neznámych ľudí, ktorí so súťažiacimi nemôžu komunikovať. Ste dvojica kamarátok, kamarátov, mam s dcérou s výborným vzťahom, či výrečné a zábavné kolegyne? Dokážete hodiny rozoberať do podrobností aj najjednoduchšie témy a radi sa rozprávate o iných ľuďoch, tipujete čo sú zač na základe ich výzoru, či oblečenia? Sledujete novinky, bulvár, hudbu, či filmy? Potom hľadáme práve vás. Prihláste sa do novej súťažno-zábavnej relácie TV JOJ ako ''DVOJICA'' a vyhrajte tisícky eur!
 
MIESTO KONANIA CASTINGU:
Rajská 10, 811 08 Bratislava - Staré Mesto (v priestoroch spoločnosti Paprika Latino Studios, najbližšia zastávka MHD sa volá Rajská alebo Kamenné námestie. Spoje: imhd.sk/ba imhd.sk/ba )
 
Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Casting je určený len pre registráciu DVOJÍC, NIE TVÁRI! Casting pre TVÁRE budeme organizovať v najbližších týždňoch. Cesta na casting sa neprepláca. Nezabudni si vziať dobrú náladu a úsmev na tvári. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom castingu nás kontaktujte na adrese: casting@komparz.tv

 
Stačí sa len prihlásiť a prísť na casting! Účasť v televíznej šou je honorovaná.
 
 
TEŠÍME SA NA TEBA! 
S pozdravom casting tím Komparz.​tv
casting@komparz.tv
 
 
#casting #tvjoj #kasting #castingbratislava #uhadnimojvek