MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Vracia sa Big Brother! Markíza, v spolupráci s televíziou Nova, potvrdila prípravy tejto šou.

Pamätáte si ešte na obdobie začiatku tohto milénia, keď sa na televíznych obrazovkách objavila kontajnerová reality šou Big Brother? Ako naše oči nevedeli odtrhnúť od týchto moderných gladiátorov, ktorí vstupovali do svojho
Teraz, po dvoch desaťročiach sa fenomén kontajnerových reality šou vracia. Markíza, v spolupráci s televíziou Nova, potvrdila prípravy novej podoby tejto šou. Vracia sa Big Brother! Práve táto šou bola považovaná za matku všetkých kontajnerových reality šou a teraz sa vracia na Slovensko.

Vráťme sa však trochu do histórie. Na Slovensku sa jediná séria reality šou Big Brother vysielala od septembra do decembra roka 2005, v Česku prebehla v rovnakom čase, no odštartovala ešte v auguste. Akože, je to už 18 rokov. Možno vás prekvapí, že niektorí z účastníkov sa stali osobnosťami médií, alebo sa uchytili v televíznej sfére.

Markíza a Nova sľubujú, že divákom predstavia novú generáciu tejto reality šou. Možno sa pýtate, čo to znamená? Nuž, podľa medializovaných informácií by sa nová česko-slovenská verzia reality šou Big Brother mohla začať ešte na jeseň v priebehu októbra.

Avšak tentokrát sa naskytuje otázka: Kde sa bude táto nová série natáčať? Podľa dostupných informácií to bude v zahraničí. Zdá sa, že Bulharsko sa stane novým zázemím pre túto prepojenú skupinu televízií. 

V čom bude teda táto nová séria Big Brothera iná? To zatiaľ nevieme. Avšak môžeme očakávať niečo nové, niečo inovatívne a niečo, čo nás opäť prikľúči k obrazovkám. Ak sa vám Big Brother zapáčil pred 18 rokmi, nedá sa nepochybovať, že sa vám zapáči aj teraz. Tak buďte pripravení na návrat tejto ikonické reality šou. Zaujímavé časy nás čakajú!