MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Essential Skills 2018 - Nové Mesto nad Váhom

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 35 rokov, ktoré túžia po zmene a sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie novej kolekcie Essential Skills 2018.
Vlasový seminár sa uskutoční 29.4.2018 (nedeľa) v Novom Meste nad Váhom - vlasový salón Valéria Brokešová.
Venovaný bude strihaniu a úprave vlasov. Pre tento seminár sú vhodné nasledovné typy vlasov: blond / so svetlohnedým / hnedým základom / červené / so šedinami (ideálne prírodné nefarbené vlasy). Nevhodné typy vlasov: čierne a fialové odtiene.
Získaj profesionálne skúsenosti, trendy účes, make-up (líčenie), finančnú odmenu a v prípade účasti fotografa aj profesionálne fotografie. Transfer, strava pre modelov počas vlasového seminára je zabezpečená. 
 
 
Vizuály strihov: 
Strihať a farbiť sa bude na základe dohody medzi kaderníkom a modelom, tak aby vám to pristalo a vystihovalo vás to. Všetko sa dá prispôsobiť, takže netreba sa báť.


Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Fotobook nie je potrebný. Vybrané modelky musia rátať s voľným časom ihneď po castingu, školitelia schwarzkopf budú pripravovať vaše vlasy na výsledné looky (ak bude potrebné podstrihnú minimálne zničené konce vlasov).

Dátum a čas konania castingu: 
29.4.2018(nedeľa) o 8:30 hod.

Dátum a čas konania vlasového seminára: 
29.4.2018(nedeľa) od 10:00 do 16:00 hod.

Miesto konania castingu a vlasového seminára: 
M. R. Štefánika 811/1, 915 01 Nové Mesto nad Váhom - vlasový salón Valéria Brokešová

Zaujal ťa tento casting a máš vo vyššie uvedených termínoch záujem a čas?
Obratom napíš email s predmetom "SCHWARZKOPF-NVM" v samotnom emaily nezabudni priložiť svoju AKTUÁLNU fotografiu (najlepšie portrét) + tel. číslo + celé meno! Emaily posielajte do piatku t.j. 28.4.2018 na adresu: casting@komparz.tv