MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

NOVÁ RELÁCIA TV JOJ - ''Nákupné maniačky''

Nákupná sútaž oblečenia za 2 hodiny podľa vopred zadanej témy a vlastného vkusu každej nakupujúcej v celkovej hodnote 400€

Šou Nákupné maniačky cestujú do tvojho mesta!
 
Máš zmysel pre detaily a cit pre módu?

Chceš si nakúpiť za stovky eur a vyhrať ďalšiu finančnú odmenu? Tak hľadáme práve teba!


Bližšie informácie o relácii:
Najlepšia módna šou Nákupné maniačky ti dá priestor, aby si ukázala, čo je v tebe. Ženy všetkých vekových kategórií, z rôznych kútov Slovenska a s jedinečným vkusom pre módu, prihláste sa! Zabojujte o finančnú výhru, využi peniaze, ktoré dostaneš na outfit, splň danú tému čo najlepšie a stretni sa s našimi stylistami.
 
Stačí sa len prihlásiť na a prísť na kasting! Absolútna víťazka získa 500 eur a maniačka, ktorá zvládne podľa stylistu najlepšie tému, získa cenu stylistu.


Podmienky súťažnej relácie:                                                    
Povinnosťou súťažiacej je splniť zadanie stajlistu a na vyhlásenú tému zostaviť svoj súťažný outfit z poskytnutého rozpočtu 400 EUR. Všetko oblečenie a doplnky, ktoré si súťažiaca počas súťaže z poskytnutého rozpočtu 400 EUR zakúpi, si ponecháva. Odplatou za účinkovanie v programe Nákupné maniačky je suma 400 eur vyčlenený na odev a k tomu tiež suma pokrývajúca náklady na ubytovanie, dopravu a iné výdavky spojené so súťažiacou v rámci nakrúcania relácie Nákupné maniačky.

Účinkovanie je honorované: FINANČNÁ ODMENA PRE VÍŤAZA 500€


MESTÁ NATÁČANIA:
NITRA - BANSKÁ BYSTRICA - ŽILINA - DUNAJSKÁ STREDA - PREŠOV - KOŠICE - POPRAD - ZVOLEN - TRENČÍN - MICHALOVCE - prioritne: BRATISLAVA

BEZPLATNÁ ONLINE PRIHLÁŠKA NA CASTING!
Prihlásiť sa môžete formou online prihlášky -–>klikni TU! a možno do relácie réžia vyberie práve vás!


Zdroje dát: tlačové správy TV JOJteletext,