MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Druhá séria Ruže pre nevestu je pred dverami!

S televíznou obrazovkou sa spája vzrušenie, napätie, ale najmä príbeh. Príbeh, ktorý vás vtiahne do deja a nechá vás napäté až do poslednej minúty. Je to príbeh lásky, príbeh pátrania za tou pravou, príbeh plný nádeje a túžby. A práve takým príbehom je obľúbená reality šou Ruža pre nevestu od TV Markíza.
Pamätáte si na minulú sériu? Kto by na ňu mohol zabudnúť. Tomáš Tarr, 29-ročný podnikateľ, ktorý sa rozhodol nájsť svoju vyvolenú a odvážil sa prejsť cestou plnou neistôt, emócií a výziev. Hoci sa nakoniec rozhodol pre tú pravú, jeho cesta k nej bola rovnako fascinujúca ako on sám.

A teraz máte šancu stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho príbehu. Markíza totiž spúšťa druhú sériu Ruže pre nevestu a vy môžete byť jedná z tých, ktoré sa pokúsia nájsť svoju polovičku. Môžete sa stať hrdinkou príbehu, ktorý bude sledovať celý národ.

Prihlásiť sa môže každá, ktorá má chuť zažiť túto neopakovateľnú šou na vlastnej koži. Či už ste introvert či extrovert, slobodná alebo rozvedená, ste vítaná. Stačí vyplniť prihlasovací formulár na casting.

Druhá séria Ruže pre nevestu je pred dverami a vy ste na najlepšej ceste, aby ste sa stali súčasťou tohto vzrušujúceho príbehu. Je to príležitosť, ktorú by ste nemali premeškať. Tak neváhajte a prihláste sa ešte dnes. Kedy prebehne kasting a kedy sa budeme môcť tešiť na druhú sériu Ruže pre nevestu, zatiaľ televízia Markíza neuverejnila. Ale my vás o všetkých novinkách budeme naďalej informovať.