MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Schwarzkopf Professional - BRATISLAVA

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL: ​hľadá vlasové modelky, dievčatá a dámy vo veku od 15 do 45 rokov, ktoré sú ochotné zveriť svoje vlasy do rúk profesionálov pre potreby prezentácie vynoveného radu farieb a starostlivosti určený pre blond klientky (dĺžka vlasov nie je rozhodujúca).
CASTING SA USKUTOČNÍ: 17.11.2018 (sobota) v čase ​o ​10:00 hodine
MIESTO KONANIA CASTINGU: SKP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, Bratislava

Vlasový seminár sa uskutoční 18.11.2018 (nedeľa) v Bratislave - SKP štúdio Henkel, venovaný bude odtieňom platinovej blond. Pre tento seminár sú vhodné všetky ženy, ktoré potrebujú dofarbiť odrasty, vyčistiť blond farbu, zmeniť tón blond farby, dotónovať do ľadovej blond. Nevhodné typy vlasov: čierne, tmavo hnedé, červené a fialové odtiene. Získaj profesionálne skúsenosti, trendy účes, finančnú odmenu a v prípade účasti fotografa aj profesionálne fotografie. Strava pre modelky je počas vlasového seminára zabezpečená. 
 
Vizuály strihov: Finálne účesy sa samozrejme nemusia stopercentne zhodovať s obrázkami, budú nimi len inšpirované a dajú sa prispôsobiť podľa dohody kaderníka s modelkou, tak aby vám to pristalo a vystihovalo vás to. Všetko sa dá prispôsobiť, takže netreba sa obáváť.

SÚHRN INFORMÁCIÍ:
Na casting nepotrebuješ žiadnu prípravu ani skúsenosti. Fotobook nie je potrebný. Vybrané modelky musia rátať s voľným časom ihneď po castingu, školitelia Schwarzkopf budú pripravovať vaše vlasy na výsledné looky.

Dátum a čas konania castingu: 
17.11.2018 (sobota) o 10:00 hodine.

Dátum a čas konania vlasového seminára
18.11.2018 (nedeľa) od 9:00 -17:00 hod.
 
Miesto konania castingu a vlasového seminára: 
SKP štúdio Henkel SR, Záhradnícka 91, Bratislava 
(vstup z Jégého ulice, cez rampu).

Zaujal ťa tento casting a máš vo vyššie uvedených termínoch záujem a čas?
Obratom napíš email s predmetom "SCHWARZKOPF-BA" v samotnom emaily nezabudni priložiť svoju AKTUÁLNU fotografiu (najlepšie portrét) + tel. číslo + celé meno! Emaily posielajte do piatku t.j. 16.11.2018 do 22:00 hodiny na adresu: casting@komparz.tv