MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Televízia JOJ odhaľuje dátum vysielania Ivety 2. Viac sa dočítate v článku.

Kontroverza, zvedavosť a fascinácia - to sú slová, ktoré najlepšie charakterizujú reakcie divákov na minisériu Iveta, ktorá začiatkom tohto roka prenikla na mediálnu scénu s takou silou, že rezonuje dodnes. Prečo práve táto séria vyvolala taký rozruch?
Seriál Iveta, akoby vytrhnutý zo skutočnosti východného Slovenska, rozpráva príbeh hlavnej hrdinky - mladej Rómky Ivety, ktorá sa nebojí postaviť sa výzvam, ktoré jej život prináša. Hoci je to príbeh, ktorý sa odohráva v konkrétnom prostredí, jeho univerzálnosť a autenticita sa dotýkajú srdca každého diváka. Očarila nás svojou jedinečnosťou, autenticitou a odvahou pri otváraní citlivých a tabuizovaných tém.

Začiatkom roka 2024 sa diváci môžu tešiť na pokračovanie tohto seriálového fenoménu. Iveta 2 by sa mala začať vysielať v rovnakom termíne, ako bola vysielaná prvá séria. A všetci už s napätím očakávame, s akými novými výzvami sa Iveta stretne a ako sa s nimi popasuje.

Divákov zaujal nielen príbeh Ivety, ale aj nevídaný herecký výkon Alžbety Ferencovej v hlavnej úlohe a skvelá réžia Jana Hřebejka, ktorý dal seriálu jedinečný a nezameniteľný rukopis. Známy režisér dokázal totiž vytvoriť atmosféru, ktorá diváka vtiahne do deja a nenechá ho ľahostajným.

Seriál Iveta sa stal najsledovanejším seriálom v histórii televízie JOJ, a to nie len vďaka výnimočnému príbehu a hereckým výkonom, ale aj vďaka úspešnej kampani, ktorá seriál ohlasovala už počas vianočných sviatkov. Vďaka tomu sa k seriálu dostavil rekordný počet divákov už pri jeho štarte.

Stojí za zmienku, že Iveta bola pôvodne plánovaná ako 8-dielna televízna miniséria. Avšak vďaka neuveriteľnému úspechu a záujmu divákov sa televízia JOJ rozhodla pokračovať v jej vysielaní. A diváci to iste vítajú s otvorenými rukami.

Tešme sa teda na nové časti Ivety, ktoré nás čakajú už začiatkom budúceho roka. Zvedavosť rastie, očakávania sú vysoké a emócie sa už teraz začínajú stupňovať. Ale jedno je isté - seriál Iveta nás opäť nesklame a prinesie nám množstvo nezabudnuteľných momentov, ktoré nás opäť pripútajú k obrazovkám.