MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

NOVÁ ŠOU PRE VŠETKY ZAMILOVANÉ PÁRY

Niekoľko rokov alebo dokonca desaťročí v dlhodobom vzťahu, a vaša láska vám ešte stále nepovedala tie magické slová: „Chceš ma za ženu/manžela?“ Či už je dôvodom strach z neznáma, finančné obavy alebo jednoducho len lenivosť, nevadí. My máme pre vás riešenie, ktoré by pokojne mohlo byť z knihy plnej moderných pohádok. Nečakajte, až vás váš partner požiada o ruku. Namiesto toho prevezmite osud do svojich rúk a prihláste sa do našej novej šou!
Naša šou je viac než len svadobná reality show. Je to platforma, kde môžete prekvapiť svojho partnera a splniť si svoj svadobný sen. Ale najlepšie na tom je to, že my vám poskytneme všetko, čo potrebujete pre vašu vysnívanú svadbu. Áno, čítate správne - všetko od svadobnej agentky, miesta konania, obradu, šiat, svadobnej torty, obrúčok až po kyticu a catering v podobe hlavnej večere. A to najlepšie na konci - my všetko uhradíme! 

Myslíte si, že to je príliš dobré na to, aby to bola pravda?No nie je! 
Chceme, aby boli šťastné páry šťastnejšie a aby sa svadobné sny stali realitou. Bez ohľadu na to, či ste heterosexuálny párik, párik rovnakého pohlavia, či ste mladí alebo starí, žijete v meste alebo na dedine - táto výzva je pre vás, pre všetky páry na Slovensku, ktoré sa milujú a sú pripravené spoločne kráčať do budúcnosti. 

Čo potrebujete urobiť, aby ste sa stali súčasťou našej šou? Jednoducho nám o sebe a o vašom vzťahu niečo napíšte - ako ste sa stretli, čím ste si prešli, aké sú vaše plány do budúcnosti a čo vás drží spolu. Nebojte sa byť kreatívni a úprimní. Vaše príbehy a vaše city sú pre nás rovnako dôležité ako vaša túžba mať krásnu svadbu. 

Všetci chceme, aby sme sa cítili milovaní a cenení. A čo je krajšie osláviť túto lásku ako významným gestom, kde sa zaviazaný pár prisľúbi byť navždy spolu? Svadba je nielen symbolom lásky, ale je to aj príležitosť pre páry, aby sa spolu dostali na novú úroveň a zažili spoločnú radosť. Pripojte sa k našej šou a splňte si svoj svadobný sen. Vaša láska a naša podpora dokážu vytvoriť najkrajší svadobný deň, aký ste si kedy predstavovali.

Neváhajte a prihláste sa ešte dnes. Tešíme sa na vás!


BEZPLATNÁ ONLINE PRIHLÁŠKA DO ŠOU - ¨PÁRY¨