MEDIABOOM

Aktuálne správy najmä zo sveta televízie a fashion modelingu

Varenie, zábava a tvoja cesta k popularite – účinkuj v relácii Bez servítky!

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť, oslovte široké publikum a predstavte sa svetu v plnej paráde! Zviditeľnite sa prostredníctvom televíznej obrazovky vo vysielaní relácie Bez servítky. Získajte si srdcia divákov svojím jedinečným štýlom a talentom!


Víta vás svet plný chutí, vôní a reči dobrého jedla, v relácii Bez servítky. Ak ste mladí, plní energie, milujete varenie a chcete sa zviditeľniť pred širokým televíznym obecenstvom, teraz máte jedinečnú príležitosť. V relácii Bez servítky máte otvorené dvere k vlastnej kulinárskej show, kde môžete zahviezdiť vašimi kulinárskymi schopnosťami a zároveň sa stať obľúbenou televíznou tvárou. 


V dnešnej dobe sociálnych sietí sa stále viac mladých ľudí snaží získať pozornosť a stáť sa influencerom. Aby ste sa však v tomto preplnenom prostredí mohli zviditeľniť, je potrebné ponúknuť niečo unikátne, niečo, čo vás vyradí z davu. A práve účinkovanie v relácii Bez servítky vám môže poskytnúť tú správnu platformu na získanie nových sledovateľov a budovanie vlastnej značky. 


Vezmite si to takto: Síce nejde o tradičný spôsob, ako získať následovníkov na Instagramu, ale aký veľký dopad na vašu sledovanosť by malo, keby ste sa mohli pochváliť svojimi kulinárskymi schopnosťami v prime time televízii? Kto by odolal sledovať niekoho, kto vie vytvoriť dobré jedlo a zároveň poskytnúť zábavu a inšpiráciu? 


Relácia Bez servítky vám ponúka nielen možnosť ukázať svoje variace, ale aj šancu zarobiť. Každý účinkujúci je odmenený sumou 1.000 eur a najlepší z nich získa ďalších 1 000 eur! A to nie je všetko. Všetky náklady na suroviny pre vaše jedlá sú preplatené do výšky 100 eur. Spolu tak môžete získať 2.100 eur!


Kreativita, zábava, dobré jedlo, príťažlivé odmeny a v neposlednom rade obrovská sledovanosť - to všetko vám môže priniesť účinkovanie v relácii Bez servítky. Nezabudnite, že každý úspech začína prvým krokom. Tak prečo by to nemohol byť práve ten, ktorý vás privedie do sveta televíznej kuchyne? Neodkladajte svoje sny na neskôr a prihláste sa do relácie Bez servítky!



BEZPLATNÁ ONLINE PRIHLÁŠKA DO RELÁCIE - ¨BEZ SERVÍTKY¨
Prihlásiť sa môžete formou online prihlášky -–>klikni TU! a možno do relácie réžia vyberie práve vás!